Skip to main content

A napi közéleti munkától visszalép Oroján Sándor az Egerért Most Egyesület polgármesterjelöltje, azonban az október elsejéig tartó egri önkormányzati képviselői feladatait a továbbiakban is ellátja a mandátuma lejártáig – jelentette be közösségi oldalán.

Bejegyzésében megköszönte mindazoknak akik az elmúlt években, hónapokban támogatták, és annak több mint 1700 szavazónak, akik jelöltjeikre illetve rá szavaztak a helyhatósági választáson. Büszke arra a munkára, amit a választási kampányban a csapatával elvégezett- fogalmazott Oroján Sándor.

Komoly, tartalmas szakmai programot ajánlottunk a választók figyelmébe, több tízezer szórólappal, több száz Facebook és Tiktok bejegyzéssel, és több tízezer személyes találkozással próbáltuk mindenkinek elvinni az üzenetünket, hogy lehet a közélet a tartalomról szóló, pozitív hangvételű, és van más választás, mint amit az országos pártok kínálnak

-hozta alá.

Hozzátette – továbbá büszke az elvégzett munkára, az összehozott 250 fős közösségre. Sajnálja, hogy mindebből nem következett az, hogy a város vezetéséhez bizalmat kapnak. Végképp csalódás számukra, hogy a következő években a közgyűlésben nem képviselhetik a szavazóikat. Nem sokon múlott, mindössze 20 szavazaton. Ettől függetlenül az egyesületük a közéleti tevékenységet csökkentett üzemmódban, de tovább fogják folytatni.

Jómagam október 1-ig a képviselői munkámat tisztelettel és alázattal fogom végezni, hiszen ezzel tartozom mindazoknak, akiknek a jóvoltából mandátumhoz jutottam, tartozom a közösségünknek és az egri választóknak. A napi közéleti munkától viszont hátralépek, mert azt gondolom, az egyesületnek, az egyesület tagjainak ezzel teszek most a legjobbat

-emelte ki Oroján Sándor.

Őszintén hiszem, hogy Egernek a jövőben is szüksége lesz arra a közösségre, arra a szakmai munkára, amelyet egyesületünk jelent a város életében. Mindenkinek köszönöm az elmúlt időszak élményeit, kérem, fogadjanak szeretettel erről egy képgalériát!

-zárta bejegyzését.

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek