Skip to main content

Több mint 700 ezer Ft gyűlt össze a Magyarországi Rotary Klub jótékonysági bálján, melyet a Heves Vármegyei Markhot Ferenc Kórház Hospice osztályának ajánlottak föl. A civil szervezet az adományt „Az Emberi Méltóságért , a Hospice Osztály Betegiért Alapítványnak adta át. Az erről szóló támogatói szerződést Fürné Mosoni Anita kuratóriumi elnök és dr. Dávid Mária a Rorary Klub elnöke írták alá. A tervek szerint az összegből pihenő, szabadidős helyet alakítanak ki a Hospice osztály belső udvarán a betegek számára.

Az alapítvány kuratóriumi elnöke Fürné Mosoni Anita és dr. Thummererné Rebicsek Rita ápolási igazgató köszönte meg az adományt a Hospice osztályon. Az összegyűlt több mint 762 ezer forintból az osztály belső udvarát korszerűsítik, szépítik. A Rotary bál tombola sorsolásának fődíját, egy nagy képernyős televíziót is a Hospice osztálynak ajánlotta föl a nyertes, Becskei Anita – közölte a kórház.

Az adomány átadó eseményen dr. Dávid Mária soros elnök megköszönte az osztály munkáját és elmondta: a bálon sokan adományokkal járultak hozzá a támogatás összegéhez, tagjaik közül sokan önkénteskedtek már az osztályon és a televízión kívül egy dekubitusz matracot is kap az osztály.

Fotók: Birinyi Zsófia

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek