Skip to main content

A Jászai Mari-díjas színművésznő, énekesnő, Tompos Kátya súlyos betegséggel küzd. Az egri Gárdonyi Géza Színház Társulata fontosnak tartja, hogy segítsen ebben a nehéz helyzetben. A 2024. június 8-án, szombaton este 19 órától tartandó „A házasságszerző” című előadásuk teljes bevételét a fiatal kolléganő gyógykezelésére ajánlják fel.

A Máthé Erzsi-, Arany Medál-, illetve Junior Prima díjjal is kitüntetett művésznőt korábban a Gárdonyi Géza Színház színpadán is láthatta a közönség. Az előadásra jegyek a színház jegyirodájában válthatók május 21-től, online jegyvásárlásra sajnos nincs lehetőség. Felhívják kedves közönségünk figyelmét, hogy erre az előadásra jegyek kizárólag készpénzzel válthatók. Amennyiben nem tudják megnézni előadásunkat, de segíteni szeretnének, támogatói jegy is vásárolható. Az előadásra szóló, illetve a támogatói jegy ára egyöntetűen: 3000 Ft. A segítségnyújtás pénzügyi lebonyolítását a Hangolda Egyesület vállalta fel.

A Jászai Mari-díjas színésznő a daganatos betegségek egy olyan ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem érhető el.

A jegyiroda nyitvatartása:
hétfő-péntek 9:00–17:00

Kapcsolat:
+36 36 518 347
+36 30 680 5367
[email protected]

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek