Skip to main content

Egy újabb megdöbbentő hangfelvétel látott napvilágot, melyet több szerkesztőség mellett portálunk is megkapott. A felvételen ezúttal, ahogy már megszokhattuk Eger polgármestere beszél, most arról hogy bár jóban van a Fidesszel és dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselővel, egy sunyi gecinek tartja őt, Lombeczki Gábor képviselő pedig egy autista. Mirkóczki Ádám mellett ismét feltűnik Egyed Zsolt médiaügynök, aki durva jelzőkkel illeti az egri vízilabdát és Juhász Ádámot, majd Spisák György aljegyző átvitt értelemben beszél az orális szexről, és a felvétel végén az is kiderül, hogy lopni csak sokat érdemes.

A legújabb felvételen ismét betekintést nyerhetünk a Városházán zajló eseményekbe, melyen megfogalmazzák a véleményüket az egri vízilabdáról, a lopásról és minősítenek képviselőket.

A felvétel – mint a közreadó levelében írja – tavaly februárban készült, amikor is a felek arról beszélgettek, hogy Mirkóczki Ádámnak nincs kitől tartania a választásokon, mert a Fidesznek nincs felépített embere.

Egyed Zsolt szerint Mirkóczki jóban van a Fidesszel, mire Mirkóczki elmondja:

jóban vagyok Pajtókkal, de egy sunyi geci”. „El akar tőlem határolódni a háttérben”.

A polgármester azt is elmondja, hogy Orosz Lászlóné Ibolya indulni fog a júniusi helyhatósági választásokon, valamint azt is kivesézik, hogy a Fidesz frakció tagjainak ki kell szállniuk Oroján Sándor mellől, mert akkor van esélyük arra, hogy „megmenti őket” Pajtók Gábor.

A felvételt nyilvánosságra hozó azt is leírja, hogy ezek azóta megtörtént események, csak – mint fogalmaz – a kiszálló képviselőket végül mégsem húzta be Pajtók a mentőcsónakba.

A fideszes képviselőket is jelzőkkel illetik.

Egyed szerint „Kovács Cs-nek csak az a fontos, hogy az a buzi vízilabda menjen, amire senki nem kíváncsi”, a kis Juhász (Juhász Ádám) meg ne is szólaljon meg, mert nem tud beszélni. Ezután Mirkóczki Lombeczki Gábort autistaának minősíti.

Ismét szóba kerül a felvételen Császár Zoltán képviselő is, akinek hátsó szándékú lobbiját Földvári Győző árulta el, majd ezek után az is kiderül, hogy ha Spisák György aljegyző nyert volna Tiszafüreden, ahol 2019-ben összellenzéki polgármesterjelöltként indult, „saját magát szopta volna le azzal a testülettel.”

Lopni is lehet Mirkóczki Ádám szerint, ha valakinek van rá lehetősége.

Mirkóczki és Egyed arról beszélgetnek, hogy ha egy politikus lop, akkor lopjon sokat. Ami a legmegdöbbentőbb, az maga a polgármester reakciója, amikor kimondja:

„ne 5 forintot”.

Itt meghallgathatja a felvételt.

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek