Skip to main content

Cifra káromkodásokat, az istenkáromlás határát súroló megnyilvánulásokat szedett össze az Egri UFO nevű portál Dr. Hadnagy Józsefről. Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem tanára Pajtók Gábor szerint az ideális Fidesz-jelölt egy önkormányzati választáson. 

A Mirkóczki Ádám polgármesterről heti rendszerességgel előkerülő – több esetben bűncselekményt leleplező- hangfelvételek után újabb színt hozhat az egri közéletbe annak a videófelvétel sorozatnak az első epizódja, amelynek főszereplője ezúttal dr. Hadnagy József. Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem tanára Pajtók Gábortól kapott Fidesz logót ahhoz, hogy önkormányzati képviselőjelöltként elinduljon a választáson. 

Az említett videót az Egri UFO nevű portál tette közzé és olyan, sokszor nyomdafestéket alig tűrő káromkodásokat tartalmaz, amit a civilben önjelölt „műsorvezető” az általa kezelt közösségi oldalon tett.

A saját magát „régi vágású fasznak” tituláló Hadnagy a szabadidejében a Kunmadaras Motorsport rendezvényeinek kulcsfigurája és ilyen minőségében igyekszik teljességgel átvedleni tiszteletre méltó pedagógusból szabadszájú influenszerré. 

Kiemelt kép: Eszterházy Károly Katolikus Egyetem/facebook

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek