Skip to main content

Egy estére a város legnagyobb és leghangulatosabb mozijává alakul a Végvári Vitézek tere. Az Eger-patak partján június 28-án, péntek este két filmet is vetítenek, melyek bármely korosztály számára kellemes kikapcsolódást ígérnek.

Az óriás LED-falon este 7 órától a Wonka című családi kalandfilmet nézhetik meg a térre látogatók. Willy Wonka izgalmas, szórakoztató és tanulságos története garantáltan leköti a kisgyermekes családokat, de még az idősebb korosztályt is. 

Majd 9 órától a ’80-as évek leghíresebb zenekarának dalaira, az ABBA slágerekre épülő Mamma Mia! filmet vetítik. A romantikus sztori, a jó zenék, csodálatos görög helyszínek és kiváló színészek biztosítják, hogy ezen a nyári estén, a barokk belvárosban kikapcsolódhasson a néző.    

A helyszínen friss popcorn, nachos, hot-dog, valamint hideg üdítők, sör és a legjobb egri borokból készült fröccsök is kaphatóak lesznek. 

A mozizáshoz a kényelem is elengedhetetlen: a lépcsősoron kialakított nézőtéren párnákon lehet elhelyezkedni, de rendelkezésre állnak asztalok és padok is. 

A rendezvény látogatása ingyenes!

Az eseményről az alábbi linken tájékozódhatnak: https://www.facebook.com/share/DPpMGLKn9v6p7NXr/

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek