Skip to main content

Tervezik a jövőt a QHB-Eger férfi kézilabda csapatánál. Az NB I 2023/2024-es kiírását a tízedik helyen záró együttesnél naponta történik változás a játékoskeretben.

Tóth Edmond vezetőedző mellett a csapat két kapusa Marczika Barnabás és Ágoston Áron is a klub kötelékéhez tartozik majd, rajtuk kívül pedig Lezák Áron és Maracskó Zalán is szerződést hosszabbított. A legfrissebb hírek szerint Tóvizi Tamás ötödik egri szezonjára készül, így ő is az állandóságot képviseli. A klub ugyanakkor bejelentette első távozóit. A portugál Francisco Silva huszonnyolc mérkőzésen elért százkettő góllal a háta mögött int búcsút városunknak. Távozik az együttes másik légósa a lengyel Bartosz Nastaj illetve Boros Balázs. Ketten összesen közel százhúsz találatot jegyeztek egyéves itt tartózkodásuk alatt – írja az agriasport.hu.

Szabó Péter a klub hivatalos portáljának elmondta:

A folytatásban is hasonlóan szerethető csapatot szeretnének verbuválni, mint az idei volt. A játékosok nagy részével már lezajlottak az egyeztetések, rövidesen minden ügy végére pont kerül. A filozófián nem változtatnak, továbbra is motivált, sikerre éhes kézilabdázókkal szeretnének együtt dolgozni.

Fotó: facebook.com/QHB-Eger férfi kézilabda csapat

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek