Skip to main content

Szombaton elkezdődött a kampány és az aláírásgyűjtés a június 9-ei önkormányzati és európai parlamenti választásokra. Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke szombaton délelőtt a Facebookon közölte, hogy pártja összegyűjtötte az európai parlamenti választásokon való induláshoz szükséges 20 ezer aláírást. Egerben Oroján Sándor az Egerért Most Egyesület polgármesterjelöltje és csapata lett az első, akik összegyűjtötték az induláshoz szükséges ajánlásokat.

Magyar Péter pártjának elsőként sikerült összeszednie az EP-választásokon való induláshoz szükséges 20 ezer aláírást.

Egerben is gyorsan összegyűltek az ajánlások az Egerért Most Egyesület polgármesterjelöltje, Oroján Sándor és a képviselőjelöltek számára. Ők gyűjtötték össze a városban elsőként!

Néhány óra alatt minden képviselőjelöltünk és jómagam is összegyűjtöttük a képviselőjelölteknek nagyjából negyven, illetve a nekem szükséges háromszáz aláírást.

– nyilatkozta az egerhirek.hu-nak Oroján Sándor, hozzátéve: a városnak tettekre van szüksége, szavak helyett cselekvésre és ebben kívánunk példát mutatni a választási kampány során is. A cselekvőképesség és a jó szervezés azért is fontos, hogy láthassák a városlakók, ha ránk bízzák a város vezetését, akkor egy szervezett, tettre kész csapat fogja vezetni Egert.

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek