Skip to main content

Új szolgáltatással jelentkezik a Bródy Sándor Könyvtár. Sokak örömére elindul az e-book kölcsönzés, amelyet beiratkozott olvasók vehetnek igénybe.

Napjainkban megoszlanak a vélemények arról, hogy a hagyományos nyomtatott vagy az e-könyvnek van nagyobb rajongótábora. Könyvtárunk nem kíván állást foglalni, inkább az új szolgáltatásának bevezetésével szeretne minél több olvasni szerető embert elérni és megszólítani – közölte a könyvtár.

Az egri könyvtár kínálatában jelenleg 100 könyv található: szépirodalmi, történelmi és romantikus regények, krimik, fantasyk és szakkönyvek, de virtuális polcaikat folyamatosan frissítik. E-könyveik a CloudLibrary alkalmazás segítségével kölcsönözhetők, előjegyezhetők és kedvencelhetők. A szolgáltatáshoz csak le kell tölteni bármely okoseszközre a CloudLibrary applikációt vagy asztali gépen kattintani a CloudLibrary honlapjára.

A könyvtár honlapján részletes leírást található a szolgáltatásról.

Azoknak is találtak megoldást, akik nem tagjai még a könyvtár olvasótáborának, és nincs idejük személyesen beiratkozni. Ők online is beiratkozhatnak a könyvtár honlapján.

Kiemelt kép illusztráció.

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek