Skip to main content

Egerben Vágner Ákos, a Fidesz-KDNP jelöltje magabiztosan megnyerte a polgármesterválasztást.

Vágner Ákos, a Fidesz-KDNP jelöltje magabiztosan megnyerte a polgármesterválasztást Egerben ahol a szavazatok 35,51 százalékát érdemelte ki a választópolgároktól.

Az összellenzéki jelölt, Pál György hatalmas vereséget szenvedett: Pál György mindösszesen 3020 szavazatot kapott, mely a harmadik helyhez volt csupán elegendő. Mirkóczki Ádám eddigi polgármester szintén nagy vereséget szenvedett.

Vágner Ákos szintén megköszönte a munkát mindenkinek, aki részt vett a választásban.

– Eger újra narancssárga. Nem kicsit, hanem nagyon. Köszönjük az egriek támogatását! Az egriek többsége azt választotta, hogy mi irányítsuk a várost.  Láttuk, hogy az egriek igénylik a változást. Nem csak a polgármesteri szék, hanem erős közgyűlési felhatalmazás is ez. Köszönöm Pajtók Gábornak, hogy menedzselte a csapatot. Köszönöm a családomnak és a feleségemnek, aki a motorja volt annak a csapatnak, amely itt dolgozott – mondta, majd a képviselők is megköszönték a kampánycsapat, az önkéntesek és a késő estig dolgozó szavazatszámlálók munkáját illetve családjaik támogatását, a választópolgároknak pedig azt, hogy éltek szavazati jogukkal.

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek