Skip to main content

Továbbra is az egymásra mutogatás, a felelősség áthárítása, a megmagyarázhatatlan megmagyarázása a vezérlő elve az egri városvezetésnek. Most éppen azt próbálják megmagyarázni, miért veszíthet a város milliárdokat a Modern Városok Program meg nem valósult fejlesztései miatt – fejette ki véleményét közleményében az egri Fidesz és KDNP. Mint azt megfogalmazták – Mirkóczki Ádám polgármester továbbra is azt teszi, amihez legjobban ért: kommunikációs módszerekkel próbálja áthárítani a felelősséget. Amihez nem ért, az a városvezetés, ezért azt nem is gyakorolja.

A baloldali pártok mindehhez úgy asszisztálnak, hogy Mirkóczki Ádámra tolják a felelősséget, ezzel úgy tesznek, mintha az egészhez semmi közük nem volna. Mintha nem ők hozták volna a város nyakára a polgármestert. Nem vállalják a felelősséget a pozícióharcokért, a semmittevésért, azért a stílusért, ami Egerben a közgyűléseken, a közéletben tapasztalható volt az elmúlt négy évben – olvasható a párt egri alapszervezetének közleményében.

Városunk megtapasztalta, mit jelent a baloldali koalíció és az általuk városvezetői pozícióba emelt polgármester regnálása -tették hozzá.

Mint azt kifejtették: Jó lett volna, ha Mirkóczki Ádám a polgármesteri munkakör átadása-átvétele tárgyú jegyzőkönyvet 2019 októberében nem csak aláírja, hanem az abban foglalt helyzetértékelést és teendőket komolyan veszi, és folytatja a megkezdett munkát mind a Modern Városok Programja tekintetében, mind az összes egyéb fontos ügyben.

Az egri Modern Városok Program fájdalmas tanulsága, hogy a szerződéseket be kell tartani, különben a megítélt pénzek elvesznek. Szomorú veszteség ez Egernek és az egri polgároknak – zárta közleményét a Fidesz és KDNP Egri szervezete.

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek