Skip to main content

Amit az előző játéknapon elvett a sors az Eger SE labdarúgó csapatától azt egy hét múlva visszaadta. Sényőn egy 92. percben kapott góllal végzett 2-2-re a piros-kék együttes, a 11. forduló keretében megrendezett Mátészalka elleni összecsapáson a 89. minutumban mentette döntetlenre a kimenetelt.

A Szentmarjay Tibor Városi Stadionba az újonc Mátészalka látogatott, amely azért jobb játékerőt képvisel, mint amit a tabellán elfoglalt pozíciója mutat. Ez Egerben is bebizonyosodott. A korábban nálunk is futballozó Horváth Zoltán juttatta vezetéshez a vendégeket, amit Tóth viszonylag korán egalizált. Bő tíz perc elteltével újra a Mátészalka jutott előnyhöz Gyurján révén. A folytatásra visszavettek a tempóból a felek. A fáradó riválissal szemben becsülettel harcolt az egyenlítésért az ESE. A próbálkozások a végén Tóth Levente Milán értékesített büntetőjével hozták meg a sikert – számolt be róla az agriasport.hu portál.

A 2-2-es végeredménnyel az egriek a hatodik helyre kerültek, míg a Mátészalka visszacsúszott a tabella aljára.

NB III., északkeleti-csoport, 11. forduló
Eger SE – Mátészalkai MTK 2-2 (1-2)

Szentmarjay Tibor Városi Stadion 110 néző. Játékvezetők: Nyekita B. (Nagy V., Kondákor T.)
Eger SE: Bukrán – Valkay, Nagy-Kolozsvári, Lencsés, Zvara, Hamar (Kelemen, 80.), Debreczeni (Kozma, 60.), Hamar, Sós (Berecz, 69.), Major, Tóth L. M., Balázs P. (Illés, 46.). Edző: Simon Antal
Mátészalka: Szilágyi P. – Spisák (Hudák, 46.), Fenyőfalvi (Fejes, 18.), Bodó G., Molnár M., Gyurján, Rózsa (Kovács B., 93.), Bodó L., Sárosi, Kristófi (Sztaroszta, 83.), Horváth Z. Edző: Sánta Tibor
Gólszerzők: Tóth L. M. 2 (15., 89.) illetve Horváth Z. (9.), Gyurján (27.)

A Füzesabony értékes pontot rabolt a Cigánd vendégeként, míg az FC Hatvan saját pályáján maradt alul 1-0-ra a Putnok ellen.

Fotó: Lénárt Márton

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek