Skip to main content

Újabb hangfelvétel került elő a napokban, melyen Mirkóczki Ádám polgármester, Spisák György aljegyzővel, illetve a helyi Rádió 1 vezetőjével, Egyed Zsolttal aláznak egri embereket.

Újabb hangfelvétel szivárgott ki az egri városházáról, melyen Mirkóczki Ádám polgármester, Spisák György, korábban okirathamisításért elítélt aljegyzővel és a helyi Rádió 1 vezetőjével, Egyed Zsolttal becsmérel közismert egri embereket, valamint a nyugdíjasokat. (A felvételt portálunk mellett a korábbiakhoz hasonlóan több más helyi, illetve országos sajtóorgánum is megkapta.)

Mirkóczki és Egyed Zsolt először Császár Zoltán, független képviselőről beszélnek. Mirkóczki itt felháborítóan beszél a nyugdíjas szavazókról, akikhez ő nem akar lealacsonyodni.

“Te bazmeg leállsz beszélgetni fél órát egy vénasszonnyal? Meghallgatod meg viszed a szatyrát?” Császárról Mirkóczki elmondja: “az embereknek már tele van a fasza”.

Az is elhangzik, hogy a 70 pluszos korosztályból sokan meghaltak” a koronavírus-járvány alatt, majd kilyukadnak oda, hogy Császár Zoltán önkormányzati képviselő éppen ebben a korosztályban népszerű a körzetében.

Rátérnek Oroján Sándor független polgármesterjelöltre, aki Kovács Attilához, Mirkóczki Ádám képviselőjelöltjéhez hordja az autóját szervizelni. Kovács Attiláról Egyed Zsolt kimondja:

egy hülye, egy baromarcú”, amire Mirkóczki és Spisák helyeselnek. Mirkóczki szerint “mondhatjuk így is”, Spisák szerint “igen, az”.

Ezután a Szépasszonyvölgyről beszélnek

Spisák elmondja: Törőcsik Gábor az általuk kinevezett Eger Városi Turisztikai kft ügyvezetője “a saját kétszemélyes cégét sem tudná elvezetni”, “szakmailag alkalmatlan”.

Mirkóczki szerint a Szépasszonyvölgyi Vendéglátók Egyesületének elnöke, Tarnai Éva miatt kell hagyni, hogy Törőcsik diktáljon. Mirkóczki elmondja, hogy Tarnai Éva az Ostorosbor Borászati Zrt. tulajdonosának, Soltész Gergőnek a felesége. Mirkóczki itt a következőket mondja:

„ez nagyon el van baszva”, „úgy örököltük bazdmeg, hogy én csak pislogtam, hogy itt van Egerben az a néhány nagy borász, aki ilyen szent tehén”, „én mindegyiket leszartam, nekem egyik sem volt a támogatóm” „engem az nem érdekel, dehát most megint visszajöttek nyeregbe”

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek