Skip to main content

Döntetlennel zárult az Eger SE – Gyöngyösi AK vármegyei rangadó a labdarúgó NB III észak-keleti csoportjában. A 18. forduló mérkőzését a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban bonyolították le.

A sereghajtó gyöngyösi fiatalok egy hazai védelmi megingást kihasználva az első félóra végén Babarcsik révén megszerezték a vezetést. Majzik Zoltán együttese még az első játékrészben megduplázhatta volna előnyét, azonban Szabó Tamás büntetőjét kivédte Bukrán.

Térfélcserét követően mezőnyfölényben futballozott az ESE, a támadóharmadban viszont nem voltak elég élesek játékosai. A GYAK védekezésbe lett kényszerítve, egy-két ellentámadással azonban igyekezett zavart kelteni. A hajrában Hegedűs Dávid kapufáját követően Gíber Attila kiegyenlített. A sansz megvolt a győzelem megszerzésére is, azonban két helyzetet még kihasználatlanul hagytak a piros-kékek – írja az agriasport.hu.

A döntetlennek a Gyöngyös jobban örülhetett, bár lemaradása még így is tetemes az alsóházban. Az ESE-nek sokba került a döntetlen, Lázok János gárdája három pozíciót visszacsúszva a nyolcadik helyről várja a folytatást. 

Vármegyénk harmadik gárdájának az FC Hatvannak kudarcot hozott a forduló. A Zagyva partiak saját otthonukban maradtak alul 4-1-re a Sényővel szemben.

Labdarúgó NB III észak-keleti csoport, 18. forduló
Eger SE – Gyöngyösi AK 1-1 (0-1)

Szentmarjay Tibor Városi Stadion 140 néző. Játékvezetők: Ujhelyi T. (Balla L., Tóth Á.).
Eger SE: Bukrán – Juhász G., Hegedűs D., Nagy Á., Zvara, Géringer (Sós, 46.), Oláh B., Farkas G., Almomani (Balázs P., 78.), Gyurkó (Koczka, 68.), Gíber. Edző: Lázok János
GYAK: Uj – Muhari, Czinkóczi, Forgó, Csörgő, Nagy-György B., Szabó T., Gonda (Sándor B., 84.), Szentannai (Palhuber, 89.), Trombola (Nádudvari, 78.), Babarcsik. Edző: Majzik Zoltán.
Gólszerzők: Gíber (81.) illetve Babarcsik (26.)

Fotó: Lénárt Márton

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek