Skip to main content

A Katona téri parkolóház parkoló automatájánál a mai napig nem lehet bankkártyával fizetni – emelete ki legfrissebb videójában Oroján Sándor egri önkormányzati képviselő. Álláspontja szerint ezt minél hamarabb meg kell oldani, a fizetési lehetőség bevezetéséért pénteken az EVAT Zrt. vezetőségéhez fordult.

A belváros zsúfoltsága szempontjából nagyon fontos, hogy minél többen használják a belvárosban lévő parkolóházat. Ehhez az kell, hogy a parkolás itt minél egyszerűbb, minél gyorsabb, minél kényelmesebb legyen. Oda kell figyelnünk az apróságokra is, ilyen például az, hogy a parkoló automatánál a mai napig nem lehet bankkártyával fizetni

-fogalmazott Oroján Sándor.

Úgy véli ez sokszor kellemetlenséghez vezet, ugyanis előfordul, hogy nincs az embernél aprópénz, akkor papírpénzt kell felváltani a piacon, vagy ha papírpénz van csak az autósoknál, azt sokszor az automata visszadobja, a turistákat ráadásul duplán sújtja ez a hiányosság, hiszen ők sokszor nem készpénzzel érkeznek a parkolóházba, úgyhogy kereshetnek maguknak automatát.

A 21. században ez egyáltalán nem normális dolog, úgyhogy a körzet képviselőjeként a mai napon az EVAT Zrt. igazgatóságához és vezérigazgatójához fordultam, annak érdekében, hogy minél hamarabb biztosítsák a bankkártyás fizetés, lehetőleg az érintéses Paypass-os fizetésnek a lehetőségét. Várom a válaszukat, remélem ez a probléma is hamarosan megoldódhat.

-húzta alá az egri képviselő.

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek