Skip to main content

Súlyos vereségbe szaladt bele a Tigra-ZF-Eger női vízilabda csapata a Bajnokok Ligájában. A C-csoport negyedik játéknapján a Mataro együttesével mérkőzött meg az Eger. A Matarot egy lapon emlegetik a világválogatottal.

A női póló “Reccója” szinte már biztos csoportelsőként, ezzel együtt továbbjutóként fogadta dr. Sike József csapatát. Nagy különbség mutatkozott a felek között, amit leginkább a végeredmény igazol. A hazai 5-18-hoz képest apró előrelépés volt tapasztalható, hiszen ezúttal egy góllal többet szereztünk, de ugyanannyit kaptunk, mint az “odavágón”. A hazaiak legjobbjának a magyar Keszthelyi-Nagy Rita bizonyult, aki négy találattal segítette jelenlegi kenyéradóját. A 18-6-os vereséggel hivatalosan is eldőlt, nem juthatunk tovább a C-csoportból. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy erre a Ferencvárosnak sincs már esélye, még úgy sem, hogy a negyedik játéknapon legyőzték a görög Ethnikost- írja tudósításában az agriasport.hu.

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
4. FORDULÓ, C-CSOPORT
Mataro (spanyol) – Tigra-ZF-Eger 18-6 (5-2, 3-1, 6-1, 4-2)
Gólszerzők:
 Keszthelyi-Nagy 4, Bertran, Espar 3-3, Morell, Van de Kraats 2-2, Guiral, Sevenich, Cambray, Avegno illetve Szilágyi, Szellák 2-2, Bódi, Weston 1-1

A csoport másik mérkőzésén:
FTC-Telekom – Ethnikos Piraeus (görög) 12-11

A C-csoport állása: 1. Mataro 12 pont, 2. FTC 6 pont, 3. Ethnikosz 4 pont, 4. Tigra-ZF-Eger 2 pont.

Fotó: Lénárt Márton

Önt is bosszantja mi folyik itt Egerben? Vagy úgy érzi jó irányba mennek a dolgaink?

Írjon véleményt az EgerInfón!

Részletek